MEVLANA DöNER KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana Döner Kebab. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 22:05 Was prima
13 mei 2024 om 6:55 Allemaal verschillende gerechten besteld. Hiervan was alleen de pizza koud. Verder alles goed voor elkaar.
9 mei 2024 om 12:28 was prima
8 mei 2024 om 19:58 Alles prima
7 mei 2024 om 17:24 My order arrived 30 minutes before the scheduled time,they called but I wasn't able to answer.When I got out of shower,I called back several times with no answer.They stole my money,pathetic parasites. Avoid!!!!!!!!
5 mei 2024 om 23:26 Wij bestellen geregeld de kalfsspareribs, is een aanrader.
5 mei 2024 om 11:02 De Vega Calzone pizza was goed Gevuld met een mix in een luchtig deeg, elke hap was een verrukking
2 mei 2024 om 20:00 Was prima voor mekaar zeer tevreden
28 apr 2024 om 20:35 Heerlijk geeten was weer lekker
27 apr 2024 om 20:39 De koude dingen misten helaas (drinken en sauzen). Verder prima.
14 apr 2024 om 19:49 goed en nog wel aardig warm.
2 apr 2024 om 15:40 Bestel je een broodje shoarma krijg je alleen een broodje meer niet zeer slecht vind ik dit Denk er over om niet meer te bestellen daar